Betingelser og vilkår for tilmelding af nyhedsbreve

 

Tilmelding

Hos Herning Folkeblad (Vestjylland) A/S, Silkeborg Avis A/S, Skive Folkeblad A/S (herefter samlet betegnet som Mediehusene) bestræber vi os på, gennem herningfolkeblad.dk, midtjyllandsavis.dk, skivefolkeblad.dk og ikast-brandenyt.dk, altid at give dig seneste nyt fra dit lokalområde samt fra indland og udland. Gennem herningnyt.dk og silkeborgnyt.dk sætter vi fokus på kultur, byliv og oplevelser i Herning og Silkeborg. Gennem sportherning.dk og sportsilkeborg.dk sætter vi fokus på sport. For at gøre nyhederne så tilgængelige som muligt for dig, har du mulighed for at tilmelde dig en række nyhedsbreve, som lander direkte i din indbakke. 

 

Du kan til enhver tid ændre dine indstillinger eller afmelde via et link i bunden af nyhedsbrevet eller ved henvendelse til vores kundecenter.

 

Betingelser

Ved oprettelse af et e-mail-abonnement hos Mediehusene accepteres, at Mediehusene udsender nyhedsbreve til den opgivne e-mailadresse. Redaktionelle nyhedsbreve kan indeholde markedsføring fra Mediehusene, herunder bannere for virksomheder i og udenfor lokalområdet. Disse bannere kan indeholde markedsføring af produkter og ydelser inden for en række områder, herunder men ikke begrænset til, abonnementer, tekniske produkter, rejser, boligindretning, beklædning, oplevelser, elektronik, hotelophold, mad og drikke, elartikler samt produkter og ydelser fra leverandører af el, telefoni og internet.

 

Indsamling af data 
Ved oprettelse af e-mail-abonnement hos Mediehusene giver du samtykke til, at Mediehusene registrerer, behandler og analyserer de oplysninger, som angives i forbindelse med nyhedsbrevtilmelding eller senere opdatering af nyhedsbrevprofil. Vi registrer tilmed kundedata på den enkelte e-mailadresse, som er oplyst i forbindelse med et køb af et af vores produkter. Dette gælder navn, e-mail, adresse, telefonnummer, abonnementstype, anciennitet og brug af vores digitale tjenester (adfærd). Alle data omhandlende præferencer er cookiebaseret (herningfolkeblad.dk, midtjyllandsavis.dk, ikast-brandenyt.dk, herningnyt.dk, silkeborgnyt.dk, sportherning.dk, sportsilkeborg.dk, din-kalender.dk, din-erhvervsguide.dk, dit-marked.dk, mediehusenemidtjylland.dk). Vi indsamler ikke personfølsomme data såsom tro/overbevisning, seksualitet, meninger og bekræftende informationer (password og lignende) i forbindelse med abonnement på nyhedsbreve. Du kan læse vores cookie- og privatlivspolitik her

 

Formålet med indsamlingen 
Navn, e-mail og e-mailpræferencer fra nyhedsbrevprofilen anvendes til at udsende e-mails med redaktionelt indhold, annoncer samt e-mailkommunikation i forbindelse med køb af et af Mediehusenes abonnementer (servicebeskeder). Du modtager kun e-mailmarkedsføring, hvis du specifikt har givet dit samtykke hertil. Vi behandler og analyserer oplyste data i henhold til afsnittet "Indsamling af data", så vi kan måle effekten af den eksterne kommunikation samt give dig så relevant indhold som muligt. Derudover kan vi lejlighedsvis kontakte dig i forbindelse med læserundersøgelser og kundetilfredshedsanalyser med det formål at forbedre vores produkter, bruger- og kundeoplevelse. Mediehusene indsamler og bruger data omhandlende dine præferencer til at anbefale relevant, redaktionelt indhold. I tilfældet af at du har sagt ja til at modtage markedsføring i form af information omkring produkter, tilbud, konkurrencer og quizzer, rejsetilbud og arrangementer, accepterer du samtidigt, at vi sender anbefalinger og relevant information på baggrund af dine præferencer og digital adfærd på vores platforme. Vi vil i nogle tilfælde bruge din e-mailadresse til at målrette annoncer på Facebook og Instagram. Dette kan være redaktionelt indhold (inspiration) eller tilbud på Mediehusenes produkter og services. E-mailadresser, som bruges til at målrette annoncer på Facebook og Instagram, overføres altid i et krypteret format, således de ikke er personhenførbare.

 

Oplysningerne 
Ovenstående oplysninger hverken sælges eller udlejes til tredjepart. Vi deler ej heller oplysninger med tredjepart udover Facebook og Instagram, hvor e-mailadresse vil overføres i krypteret format. Alle oplysninger nævnt i foregående afsnit indsamles alene til internt brug - med undtagelse af Facebook og Instagram - og opbevares på sikre servere. Opfyldelse af forpligtelser over for dig kan nødvendiggøre videregivelse af oplysninger til tredjemand, for eksempel hvis du bestiller en ydelse via det udsendte nyhedsbrev. Firmaer eller samarbejdspartnere, der får adgang til dine oplysninger, har ikke lov til at bruge dem til andet end at assistere Mediehuset i at efterkomme dine forespørgsler.

 

Afmelding af e-mailabonnement 
E-mailabonnementet kan til enhver tid afmeldes. Du afmelder dig via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved henvendelse til vores kundecenter. Mediehusene bevarer dine data bag et anonymt ID med formålet at kunne analysere data og derved forbedre Mediehusenes kommunikation og services fremadrettet. Alle oplysninger på din nyhedsbrevprofil vil blive slettet senest to år efter det tidspunkt, du eventuelt vælger at trække dit samtykke tilbage og afmelde alle nyhedsbreve fra os. 

 

Dine rettigheder 
Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger. Du har til enhver tid mulighed for at få at vide, hvad vi har registreret om dig (indsigtsret). Læs mere på www.datatilsynet.dk. Mediehusene er underlagt markedsføringsloven, herunder reglerne om god markedsføringsskik.

 

Adresse og kontakt på dataansvarlig

 

Mediehusene Midtjylland

Østergade 21
7400 Herning
Telefon: 96 26 37 00 
E-mail: [email protected]