Betingelser og vilkår for tilmelding af nyhedsbreve

 

Tilmelding

Hos Herning Folkeblad (Vestjylland) A/S og Silkeborg Avis A/S (herefter samlet betegnet som Mediehuset) bestræber vi os på, gennem herningfolkeblad.dk, midtjyllandsavis.dk og aoib.dk, altid at give dig seneste nyt fra dit lokalområde samt fra indland og udland. På herningnyt.dk og silkeborgnyt.dk sætter vi fokus på kultur, byliv og oplevelser i Herning og Silkeborg. For at gøre nyhederne så tilgængelige som muligt for dig, har du mulighed for at tilmelde dig en række nyhedsbreve, som lander direkte i din indbakke. 

 

Du kan til enhver tid ændre dine indstillinger eller afmelde via et link i bunden af nyhedsbrevet eller ved henvendelse til vores kundecenter.

 

Betingelser

Ved oprettelse af et e-mail-abonnement hos Mediehuset accepteres, at Mediehuset udsender nyhedsbreve til den opgivne e-mailadresse. Redaktionelle nyhedsbreve kan indeholde markedsføring i form af bannere fra Mediehuset eller virksomheder i og udenfor lokalområdet. Disse bannere kan indeholde markedsføring af produkter og ydelser inden for en række områder, herunder men ikke begrænset til, abonnementer, tekniske produkter, rejser, boligindretning, beklædning, oplevelser, elektronik, hotelophold, mad og drikke, elartikler samt produkter og ydelser fra leverandører af el, telefoni, internet o.lign. 

 

Indsamling af data 
Ved oprettelse af e-mail-abonnement hos Mediehuset giver du samtykke til, at Mediehuset registrerer, behandler og analyserer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen og ved senere tilføjelse af eventuelle yderligere informationer i forbindelse med konkurrencer o.lign. (for eksempel adresse, postnummer, fødselsdag, mobilnummer, boligform mv.). Vi registrer tilmed kundedata på den enkelte e-mailadresse, som er oplyst i forbindelse med et køb af et af vores produkter (såsom navn, adresse, telefonnummer, abonnementstype, køb). Alle data omhandlende præferencer er cookiebaseret (herningfolkeblad.dk, midtjyllandsavis.dk, aoib.dk, herningnyt.dk, silkeborgnyt.dk, din-kalender.dk, din-erhvervsguide.dk, dit-marked.dk, mediehusenemidtjylland.dk).
Vi indsamler ikke personfølsomme data såsom tro/overbevisning, seksualitet, interesser, meninger og bekræftende informationer (password og lignende) i forbindelse med abonnement på nyhedsbreve.

 

Formålet med indsamlingen 
Oplysningerne anvendes til at udsende e-mails med redaktionelt indhold og annoncer samt e-mailkommunikation i forbindelse med køb af et af Mediehusets abonnementer (kvittering, velkomstbreve o.lign.). Du modtager kun e-mailmarkedsføring, hvis du specifikt har givet dit samtykke hertil. Vi behandler og analyserer oplyste data, så vi kan måle effekten af den eksterne kommunikation samt give dig så relevant indhold som muligt. Derudover kan vi lejlighedsvis kontakte dig i forbindelse med læserundersøgelser og kundetilfredshedsanalyser med det formål at forbedre vores produkter, bruger- og kundeoplevelse. Mediehuset opsamler og bruger data omhandlende dine præferencer til at anbefale relevant, redaktionelt indhold. I tilfældet af at du har sagt ja til at modtage markedsføring i form af information omkring produkter, tilbud, konkurrencer og quizzer, rejsetilbud, arrangementer o.lign., accepterer du tilmed, at vi sender anbefalinger og relevant information på baggrund af dine præferencer (eksempelvis anbefalinger af tilbud i fordelsklub). 

Vi vil i nogle tilfælde bruge data til at målrette kampagner på Facebook med det formål at tilbyde brug eller køb af Mediehusets services eller abonnementer.

 

Oplysningerne 
Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på sikre servere. Opfyldelse af forpligtelser over for dig kan nødvendiggøre videregivelse af oplysninger til tredjemand, for eksempel hvis du bestiller en ydelse via det udsendte nyhedsbrev. Firmaer eller samarbejdspartnere, der får adgang til dine oplysninger, har ikke lov til at bruge dem til andet end at assistere Mediehuset i at efterkomme dine forespørgsler.

 

Afmelding af e-mail-abonnement 
E-mail-abonnementet kan til enhver tid afmeldes. Du afmelder dig via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved henvendelse til vores kundecenter. Mediehuset bevarer dine data bag et anonymt ID med formålet at kunne analysere data og derved forbedre Mediehusets kommunikation og services fremadrettet. Dog vil dine oplysninger blive slettet senest to år efter det tidspunkt, du eventuelt vælger at trække dit samtykke tilbage og afmelde alle nyhedsbreve fra os. 

 

Dine rettigheder 
Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger. Du har til enhver tid mulighed for at få at vide, hvad vi har registreret om dig (indsigtsret). Læs mere på www.datatilsynet.dk. Mediehuset er underlagt markedsføringsloven, herunder reglerne om god markedsføringsskik.

 

Adresse og kontakt på dataansvarlig

 

Herning Folkeblad A/S

Østergade 21
7400 Herning
Telefon: 96 26 37 00 
E-mail: [email protected]